Articole

Principala → Articole
У поколением знаменитого хэтчбека Volkswagen Golf, однако уже к концу лета
Многотонный демо-трак Harley-Davidson доставляет американскую мечту прямо к порогу твоего дома.
Электрический суперкар Mercedes-Benz SLS AMG стал самым быстрым электрокаром Нюрбургринга
В этом номере: тест-драйв бизнес-седана Peugeot 508, обзор событий недели на рынке Украины
Pagini :
Inchirieri auto in Moldova

Dacă decideți să utilizați serviciile de închiriere auto, dar nu ati decis încă ce fel de masina aveți nevoie, suntem încântați să vă prezentăm o listă completă de mașini din flota noastră.

Costul unui anumit grup de mașini depinde de perioada de inchiriere selectată. Pentru a determina cu exactitate prețurile, treceți la pagina de comanda. Din păcate, nu vă putem garanta livrarea disponibilitatea mașiniidin grupul ales de Dvs, dar întotdeauna o să luăm în considerare dorințele dumneavoastră.

Despre companie

Compania PRIMAUTO oferă servicii de închiriere auto în Chișinău pentru un public larg. Contactându-ne, puteți închiria o mașină direct la Aeroportul Internațional Chișinău din Moldova. Oferim soluții unice și tarife speciale. Închirierea unei mașini nu vă va lua mult timp, managerul nostru vă va ajuta să alegeți o mașină și să completați documentele. Compania noastră oferă o gamă largă de mașini de închiriere de la modele bugetare până la modele mai scumpe și reprezentative. Închirierea de mașini pe aeroportul din Chișinău este profitabilă, rapidă și de încredere!

Contactati-ne :
+373 (69) 922 424
+373 (69) 879 796
© 2024 "Prim-auto rent & leasing" SRL
Fabricat in Febian IT