Termeni si conditii

Principala → Termeni si conditii

Condiții generale de închiriere

 

Chiriașul trebuie să fie în posesia unui permis de conducere valabil eliberat in litere romane. In cazul in care permisul de conducere prezentat nu este in litere romane trebuie sa fie prezentat permis de conducere international

 

 

Restricții de vârstă

În Republica Moldova se aplică următoarele reguli pentru vârsta minimă și deținerea de permis de conducere:

21 ani / 2 ani pentru toate vehiculele.

 

 

Conditii de plata

Se accepta carduri de credit de la companii de carduri t recunoscute pe plan internațional - cum ar fi Eurocard / Mastercard, Visa.

Noi nu acceptăm nici un tip de cartele preplatite sau carduri de debit (Visa Electron).

Cardurile American Express nu sunt acceptate.

 

Condiții de asigurări generale

Asigurare fata de tert (TI)

Acoperirea de asigurare pentru vehiculul închiriat include răspunderea civilă cu suma maximă de aproximativ 31000 EUR. (500000 lei) - pentru pagube materiale. Plafonul maxim pentru vătămări corporale este de aproximativ 28700 de euro (350 mii lei) pentru persoana vătămată pentru un eveniment asigurat, dar nu mai mult de 43750 de euro (700 mii lei) pentru toate persoanele rănite.

Exceptiede la asigurare este utilizarea vehiculului pentru transportul mărfurilor periculoase. Toate tipurile de asigurare, ca parte a contractului de închiriere va deveni nul, în special, în cazul în care un sofer neautorizat a folosit vehiculul sau în cazul în care conducătorul vehiculului nu posedă permisul de conducere necesar în momentul cazului asigurat.

 

Livrarea si colectarea

In timpul orelor lucratoare

In raza orasului serviciul de livrare sau colectare costa 10 EUR.

In afara orelor de lucru

O taxa adaugatoare de 20 EUR survine la momentul preluarii sau returnarii automobilului in afara orelor de lucru a oficiuluiInchirieri intr-o directive

Naționale

Inchirierea automobilului intr-o directie pe teritoriul Republicii Moldova va fi taxata cu suma de 100 EUR.Internațional

Inchirierea automobiluluiintr-o directie in afara teritoriului Repeblicii Moldova este interzisă.

Închirieri cu traversarea hotarului si restricții teritoriale

Închirierea automobilului cu traversarea hotarelor țării este un subiect care se negociază in fiecare caz aparte

Extras

 

Accesorii

EUR/Zi

EUR/max. Pe perioada chiriei

 

Scaun pentru copil (9-18 kg)

5,00 pe zi

Max 40,00 pe perioada închirierii 

Șofer

EUR/Zi

EUR/In afara orelor

EUR/Luna

 

Șofer

35EUR.- (8 ore)

7 EUR ora in afara orelor

400 EUR pe luna.-

 

Șofer adițional

Pentru serviciul de șofer adițional va fi aplicată o taxa de 15 EUR.

 

Taxa pentru combustibil

Toate automobilele sunt cu rezervorul plin cu benzina si trebuie sa fie returnat la fel, în caz contrat va fi aplicată o taxă de 1.5 EUR pentru fiecare litru.

Pentru clienții corporativi cu contracte speciale pot fi instituite prețuri si reguli diferite decît cele generale.
Inchirieri auto in Moldova

Dacă decideți să utilizați serviciile de închiriere auto, dar nu ati decis încă ce fel de masina aveți nevoie, suntem încântați să vă prezentăm o listă completă de mașini din flota noastră.

Costul unui anumit grup de mașini depinde de perioada de inchiriere selectată. Pentru a determina cu exactitate prețurile, treceți la pagina de comanda. Din păcate, nu vă putem garanta livrarea disponibilitatea mașiniidin grupul ales de Dvs, dar întotdeauna o să luăm în considerare dorințele dumneavoastră.

Despre companie

Compania PRIMAUTO oferă servicii de închiriere auto în Chișinău pentru un public larg. Contactându-ne, puteți închiria o mașină direct la Aeroportul Internațional Chișinău din Moldova. Oferim soluții unice și tarife speciale. Închirierea unei mașini nu vă va lua mult timp, managerul nostru vă va ajuta să alegeți o mașină și să completați documentele. Compania noastră oferă o gamă largă de mașini de închiriere de la modele bugetare până la modele mai scumpe și reprezentative. Închirierea de mașini pe aeroportul din Chișinău este profitabilă, rapidă și de încredere!

Contactati-ne :
+373 (69) 922 424
+373 (69) 879 796
© 2024 "Prim-auto rent & leasing" SRL
Fabricat in Febian IT