Servicii de leasing

Principala → Servicii de leasing

Compania "PRIMAUTO rent&leasing", oferă pe piața Republicii Moldova servicii de leasing operational/ inchiriere masini , precum și achiziționare, lease-back și de întreținere a automobilelor, închiriere de mașini cu sofer, transferuri, leasing pachet de afaceri, gestionarea flotei de automobile. Oferim mașini noi de la clasa subcompact pină la clasa lux.

Ce este leasingul operațional? Acest serviciu este destinat pentru clienții corporativi si persoane juridice care au o nevoie de gestionarea profesională a flotei companiei. Compania noastră va oferi o gama completă de servicii, finanțarea achiziției de vehicule și întreținerea lor în timpul funcționării.

În scopul de a oferi suport tehnic pentru mașinile de serviciu compania «PRIMAUTO rent&leasing» a încheiat un parteneriat cu stațiile de specialitate din țară.

Lucrul comapniei naostre este organizat astfel încât managerii noștri efectuează serviciile de întreținere planificate, reparații, semnează acte, plațile financiare,astfel, eliberează clientul de problemele legate de exploatarea vehiculului și evenimentele rutiere.

Avînd colaborare cu companiile de asigurări de top, acum avem inspectori de asigurari în diferite regiuni ale Republicii Moldova.

Reprezentanții noștri vor oferi management total al creanțelor de asigurare, despăgubiri, negociere cu o terță parte și autoritățile de poliție de patrulare, punerea în aplicare a lucrărilor de reparații fără să mai aștepte rambursarea daunelor de la compania de asigurare.

Pentru a oferi asistență tehnică este alocată linie telefonică 24/24. Pe acest telefon sunt acceptate comenzile de întreținere planificate cît și cererile de asistență tehnică urgentă.

Această linie oferă consultanță în cazuri de asigurări, consultanță de specialitate cu privire la întreținere, posibilitatea de a apela un reprezentant al companiei pentru a rezolva problemele cu Poliția Patrulare și alți terți, capacitatea de a apela un camion de remorcare. Experții noștri vă vor ajuta să decideți necesitatea de a apela un inspector de asigurare pentru accidente minore sau de efectuarea de fotografii de la locul accidentului.

Pentru a păstra mobilitatea angajaților în cazul unui eveniment asigurat , oferim serviciu de -mașină de schimb ( pentru autoturisme ) . Termenul pentru oferirea mașinei de schimb fiind de - până la 48 de ore . Costul acestui serviciu fiind egal cu costul de plată lunară de leasing fiind proporțională cu numărul de zile utilizate .La atingerea numărului de15 mașini în parc , serviciul este gratuit . La parcul de peste 30 de masini pentru companie sunt repartizate două mașini de schimb care le puteți primi pe tot teritoriul Republicii Moldova .

Dându-ne seama că în procesul de lucru apare necesitatea de a părăsi teritoriul Republicii Moldova, oferim serviciu de perfectare de carte verde pentru călătoriiile în străinătate.

Noi vă putem oferi serviciul de asigurare a automobileleor cu combustibilul auto. Acest serviciu se bazează pe menținerea și primirea de carduri de benzină.

Strategia pe termen lung, implică furnizarea de produse și servicii inovative și flexibile în afaceri și păstrarea clienților mobilitate individuală.

În ceea ce privește principalele activități oferim un serviciu modern, de calitate, cu politica monetară de neegalat. Scopul nostru – satisfacerea cerințelor fiecarui client. Motivația înaltă, nivel profesional relevant al angajaților noștri, abordarea individuală a fiecărui client este garanția de servicii de cea mai înaltă calitate.

 

Clienților permanenți oferim reduceri

Inchirieri auto in Moldova

Dacă decideți să utilizați serviciile de închiriere auto, dar nu ati decis încă ce fel de masina aveți nevoie, suntem încântați să vă prezentăm o listă completă de mașini din flota noastră.

Costul unui anumit grup de mașini depinde de perioada de inchiriere selectată. Pentru a determina cu exactitate prețurile, treceți la pagina de comanda. Din păcate, nu vă putem garanta livrarea disponibilitatea mașiniidin grupul ales de Dvs, dar întotdeauna o să luăm în considerare dorințele dumneavoastră.

Despre companie

Compania PRIMAUTO oferă servicii de închiriere auto în Chișinău pentru un public larg. Contactându-ne, puteți închiria o mașină direct la Aeroportul Internațional Chișinău din Moldova. Oferim soluții unice și tarife speciale. Închirierea unei mașini nu vă va lua mult timp, managerul nostru vă va ajuta să alegeți o mașină și să completați documentele. Compania noastră oferă o gamă largă de mașini de închiriere de la modele bugetare până la modele mai scumpe și reprezentative. Închirierea de mașini pe aeroportul din Chișinău este profitabilă, rapidă și de încredere!

Contactati-ne :
+373 (69) 922 424
+373 (69) 879 796
© 2024 "Prim-auto rent & leasing" SRL
Fabricat in Febian IT